BMW în flăcări

Conform CNN, vineri, un proprietar de BMW, i-a dat foc propriei sale maşini, un BMW seria 3 din 1995, în semn de protest al creşterii excesive a preţurilor carburanţilor.

BMW în flăcări BMW în flăcări

Omul în vârstă de 30 de ani şi-a dus BMW-ul în împrejurimile oraşului Frankfurt, după care a turmat o canistră de benzină pe maşină şi i-a dat foc. Germanul, a cărui indentitate nu a fost dezvăluită de autorităţi, a declarat că nu îşi mai permite să utilizeze maşina deoarece preţurile carburanţilor au crescut foarte mult şi mai mult decât atât, persoana în cauză este şi fără serviciu.

Neamţul nu a fost tras la răspundere pentru fapta sa deoarece nu s-a depus nici o plângere împotriva lui. În caz contrar acesta este pasibil de amendă şi cinci ani de închisoare. Oare nu era mai simplu să-şi fi vândut maşina şi să fi cumpărat un alt automobil care să fi consumat mai puţin?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.