BMW în valoare de 40.000 de euro, furat din Anglia, descoperit în România - VIDEO

BMW în valoare de 40.000 de euro, căutat de autorităţile din Marea Britanie, descoperit în Borşa

Poliţiştii de frontieră Maramureş au descoperit un autoturism marca BMW, seria 6, în valoare de 40.000 de euro, care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autorităţile din Marea Britanie.

Ieri, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş s-a declanşat o acţiune pe linia combaterii traficului internaţional de maşini furate din străinătate. Astfel, în curtea unui imobil de pe raza localităţii Borşa, judeţul Maramureş, poliţiştii de frontieră au identificat un autoturism marca BMW seria 6, despre care existau date că este căutat de către autorităţile din străinătate.

Autoturismul în cauză, în valoare de 188.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.