BMW încheie în Slovenia cel mai mare acord din istoria industriei auto locale

În urma proiectului vor fi create aproximativ 200 de locuri ...

BMW încheie în Slovenia cel mai mare acord din istoria industriei auto locale BMW încheie în Slovenia cel mai mare acord din istoria industriei auto locale

Producătorul de componente auto TPV a semnat un acord cu BMW, acesta fiind considerat cel mai mare din istoria industriei auto a Sloveniei, scrie Total Slovenia News. Grupul va deveni furnizor exclusiv al unui element de şasiu pentru autovehiculele BMW.

În urma proiectului vor fi create aproximativ 200 de locuri de muncă, iar producţia urmează a fi lansată în următorii ani. TPV exportă majoritatea produselor sale în Suedia, SUA, Germania, Marea Britanie şi China. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.