BMW iNEXT a fost testat în condiţii de iarnă la Cercul Arctic

Testele cu BMW iNEXT camuflat sunt realizate pe drumuri acoperite cu zăpadă şi pe lacuri îngheţate

BMW iNEXT a fost testat în condiţii de iarnă la Cercul Arctic BMW iNEXT a fost testat în condiţii de iarnă la Cercul Arctic

BMW iNEXT a fost testat în condiţii de iarnă la centrul din Suedia. A fost pentru prima dată când acest centru de teste găzduieşte un automobil BMW iNEXT complet funcţional. Testele efectuate servesc pentru optimizarea, examinarea şi armonizarea tuturor componentelor trenului de rulare, şasiului şi suspensiei în condiţii extreme de climă şi drum. De asemenea, combină cele mai noi dezvoltări din domeniile condusului autonom şi conectivităţii inteligente, oferind pasagerilor moduri complet noi de a experimenta condusul.

Versiunea de serie a BMW iNEXT va fi produsă la uzina BMW din Dingolfing cu începere din 2021. Noul avanpost tehnologic al BMW Group integrează principalele teme viitoare ale condusului autonom, conectivităţii, electrificării şi serviciilor (ACES).

BMW iNEXT, sub forma unui Sports Activity Vehicle (SAV) va avea propulsie pur electrică, sistem inteligent de tracţiune integrală şi tehnologie a suspensiei special dezvoltată. Acum, aceste componente sunt testate pentru prima dată împreună, în condiţii de iarnă şi în lumea reală la Cercul Arctic. 

Testele cu BMW iNEXT camuflat sunt realizate pe drumuri acoperite cu zăpadă şi pe lacuri îngheţate, marcate de temperaturile scăzute şi condiţii de aderenţă scăzută. Frigul reprezintă o provocare pentru motorul electric, bateria de înaltă tensiune şi sistemul de management al temperaturii de pe BMW iNEXT. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.