BMW investeşte 200 de milioane de euro în uzina din München unde va fi produs BMW i4

Se fac pregătiri pentru producţia de serie a lui BMW i4, care va fi lansat în 2021

BMW investeşte 200 de milioane de euro în uzina din München unde va fi produs BMW i4 BMW investeşte 200 de milioane de euro în uzina din München unde va fi produs BMW i4

BMW Group investeşte aproximativ 200 de milioane de euro în uzina din München. Acesta este începutul pregătirilor pentru producţia de serie a modelului BMW i4, care va fi produs la uzina principală a companiei începând cu 2021.

Uzina cu aproximativ 8.000 de angajaţi face un pas decisiv pentru a deveni locaţie de producţie pentru automobile integral electrice şi pentru concepte de mobilitate ale viitorului. Astfel, atât maşinile cu motoare termice sau sisteme plug-in hybrid, cât şi cele pur electrice pe baterii vor fi produse în viitor la München pe aceeaşi linie de asamblare.

Integrarea modelului BMW i4 necesită măsuri extinse, în special pentru construcţia caroseriei şi montarea automobilului. Aceasta întrucât conceptul de caroserie al automobilului diferă semnificativ de arhitecturile modelelor produse anterior în fabrica din München.

De exemplu, la construcţia caroseriei, acumulatorul de înaltă tensiune al BMW i4 necesită un ansamblu de podea aproape complet independent, care include un subcadru. Sarcina specialiştilor în planificare este aceea de a proiecta linii de producţie complexe, astfel încât cei peste 1.000 de roboţi să poată produce în fiecare minut nu doar caroseriile pentru BMW Seria 3, Seria 4 şi M4, ci şi pe cea a viitorului BMW i4.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.