BMW Joy reclamă interactivă 3D in Singapore

BMW ştie cum să atragă atenţia şi în Singapore transformă două dintre clădirile de birouri în imense ecrane de proiecţie pentru prima reclamă 3D din Asia.

BMW încearcă să îşi construiască o imagine modernă în rândul asiaticilor şi în importantul centru financiar asiatic face un pas important în publicitatea viitorului. Astfel, sub titlul Joy is BMW, constructorul auto aduce mai multă veselie asupra clădirilor de birouri Suntec City, cu prima proiecţie 3D a unei reclame în Asia şi implicit prima de acest gen la o marcă auto. Proiecţia este şi una interactivă în care privitorii pot vede în timp real mesajele transmise prin sms.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.