BMW la Frankfurt 2011

Încă nu ştim cum vor arăta toate standurile de la Salonul de la Frankfurt de peste o lună dar iată că BMW sunt primii care ne arată o schiţă a standului lor spectaculos.

BMW la Frankfurt 2011 BMW la Frankfurt 2011

Folosindu-se de terenul propriu, BMW vrea să spargă gura târgului la Salonul Auto de la Frankfurt cu cel mai spectaculos stand din istorie. Nebunia standurilor în care BMW poate să ruleze pe o pistă specială cu maşinile sale a început în 2009 dar anul acesta se pare că cei din Munchen vor să scrie istorie.

În centrul standului foarte spectaculos vor sta creaţiile viitorului - noile maşini electrice de la BMW, i3 şi i8. Un loc important îl va ocupa apoi noua Seria 1, speranţa bavarezilor în clasa compactă. Special pentru dealeri şi vânzătorii oficiali, noua Seria 1 dar şi MINI Coupe vor putea fi conduse pe circuite special amenajate în curtea Salonului sau pe drumuri în afara acestuia.

Mega-standul BMW va fi completat de prezenţa standurilor mai mici dar la fel de spectaculoase ale celorlaltor mărci din BMW Group - MINI şi Rolls-Royce. Toate vor putea fi vizitate în Hala 11. În exteriorul acesteia vor fi prezente şi cele mai noi creaţii BMW Motorrad şi Husquarna Motorcycles.

Având în vedere că prezentarea dinamică din interiorul standului de acum doi ani a câştigat numeroase premii inclusiv un Leu de Argint la Cannes din partea Art Directors Club din Germania, aşteptaţi-vă la un stand absolut fabulos al lui BMW la Frankfurt.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.