BMW la Paris 2008

La Paris la standul BMW, atenţia vizitatorilor a fost atrasă de conceptul BMW X1, noua Serie 7 şi faceliftul de la Seria 3.

BMW s-a prezentat la Paris cu cele mai importante proiecte ale anului. Crossoverul BMW X1 prefaţează intenţiile bavarezilor de a mai plasa un reprezentant sub BMW X3, dar deasupra potenţialului Mini Crossover Concept. Noua Serie 7a fost un alt model atent studiat, actuala generaţie având ca misiune să repare imaginea proastă creată de precedentul model. Iar BMW Seria 3 facelift reprezintă o reîntinerire vizuală a gamei de succes bavareze.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.