BMW la Salonul Auto de la Paris

BMW va aduce la Salonul Auto de la Paris, versiunea hibridă a lui BMW Seria 7 şi un concept care ar putea prefaţa fidel viitorul SUV junior BMW X1.

BMW la Salonul Auto de la Paris BMW la Salonul Auto de la Paris

Salonul Auto de la Paris se anunţă unul deosebit de important pentru BMW, urmând ca mai multe modele să îşi facă debutul public. Pe lângă facelift-ul Seriei 3, nava amiral Seria 7, bavarezii vor face pe placul ecologiştilor, prezentând BMW X1, un concept ce ar putea să prefaţeze cel mai mic crossover din gama BMW. Despre acest produs de nişă nu se cunosc deocamdată prea multe, însă se presupune că va fi un mix tehnologic între BMW X3, Seria1 şi Seria 3.

Tehnologia ActiveHybrid a fost expusă întâi pe modelul BMW X6, atipicul coupe-SUV urmând să fie primul exemplar dotat cu această tehnologie din portofoliul BMW care va ajunge în producţia de serie. AcitveHybrid şi-a făcut debutul î la Salonul de la Frankfurt şi este rodul colaborării dintre bavarezi G.M. şi Daimler. În viitor pe lista de lansări mai figurează noul BMW Z4 la Salonul de la Los Angeles.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.