BMW la Salonul de la Geneva

BMW îşi concentrează prezenţa la Salonul Auto Internaţional de la Geneva în direcţia performanţei şi eficienţei. Vor fi dezvelite două premiere mondiale si două europene, alături de un nou concept ce ilustrează proiectul BMW EfficientDynamics.

BMW la Salonul de la GenevaCel mai aşteptat şi controversat exponat al producătorului bavarez la Salonul Auto de la Geneva va fi SUV-ul cu gene de coupe BMW X6. Ca o caracteristică specială, acest nou membru al familiei BMW X este primul automobil echipat cu Dynamic Performance Control. Alături de repartiţia tracţiunii între cele două punţi realizată prin sistemul inteligent xDrive, Dynamic Performance Control permite distribuţia cuplului între roata dreapta şi roata stânga. Altă soluţie tehnologică prezentată în premieră va fi propulsorul V8 Twin Turbo cu High Precision Injection de 407 CP, ce are turbocompresorul între cele două rânduri de cilindri.

BMW la Salonul de la GenevaA doua premieră mondială va purta celebrul logo M si va oferi senzaţii tari în aer liber: BMW M3 Cabriolet, prezentat alături de o nouă inovaţie importantă de la BMW – noua cutie de viteze cu dublu-ambrieaj si Drivelogic. Varianta cabrio va fi disponibilă, alături de BMW M3 Coupe şi Limuzină, si cu o cutie de viteze automată cu şapte trepte .

Versiunea coupe BMW Seria 1 îşi face debutul european la Geneva. Noile motorizări diesel şi benzină recomandă modelul ca printre cele mai sportive şi eficiente din clasă. Vârful de gamă prezent la Salonul elveţian va fi BMW 135i Cabriolet, cu un propulsor de şase cilindrii în linie care dezvoltă 225 kw/ 306 cp, cu Twin Turbo şi High Precision Injection.

Conceptul reprezentativ pentru politica BMW EfficientDynamics va fi un BMW X5 hibird ce reuşeşte cifre de consum şi emisii impresionante pentru categoria pe care se plasează acest model.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.