BMW lansează ediţia M Performance pentru M3 şi M5

BMW a lansat în Marea Britanie ediţia specială M Performance pentru modelele M3 şi M5 ce va cuprinde 60 de exemplare care beneficiază de modificări stilistice minore.

BMW a lansat în Marea Britanie ediţia limitată M Performance pentru M3 şi M5. Constructorul german va construi doar 30 de exemplare din fiecare model, acestea beneficiind de modificări stilistice minore. Viitorii clienţi pot alege între trei nuanţe de vopsea: Frozen White, Frozen Red şi Frozen Blue. M3 şi M5 M Performance vor fi încălţate cu jante de 20 de inch vopsite negru mat.

Din punct de vedere al modificărilor din habitaclu, seria limitată BMW M Performance va primi un interior Piano Black, iar pe bord va fi inscripţionat numele ediţiei speciale şi mesajul "One of 30". Pentru aceste modificări minore BMW va cere un preţ astronomic, fiind greu de crezut că cineva va fi dispus să plătească preţul de 92.100 euro pentru M3 M Performance şi 118.300 euro pentru M5 M Performance.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.