BMW lansează noua Serie 8 şi în primele poze arată extraordinar

Lansarea lui BMW 850i e înainte de cursa de la Le Mans

BMW lansează noua Serie 8 şi în primele poze arată extraordinar BMW lansează noua Serie 8 şi în primele poze arată extraordinar

 

A doua generaţie a Seriei 8 are zilele lansării numărate. După ce am văzut conceptul, aşteptăm maşina de serie care ar trebui să arate cel puţin 90%, la fel. Prima înfăţişare a maşinii e pe 16 iunie, înainte de cursa de 24 de ore de la Le Mans. Va fi probabil un moment mai important decât cursa în sine pentru cei care au aşteptat a doua generaţie a acestei maşini sublime.

Site-ul Bimmerpost a publicat fotografiile făcute de un fan nerăbdător sau poate chiar de departamentul de marketing BMW pentru a spori tensiunea. Seria 8 2018 va avea mai mult ca sigur noul modul interactiv pentru multimedia şi setări, prezentat de BMW săptămâna trecută (iDrive). Cu el o să vină şi noul bord complet digitalizat pe care îşi poţi seta informaţiile afişate, mărimea lor şi locul în care le vrei în câmpul tău vizual.

Galerie foto noul BMW Seria 8

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.