BMW lansează o gamă completă de accesorii originale M Performance pentru BMW M5 – FOTO

Autor: Marius Vișan 01 nov. 2017 Știri auto

Accesorii Originale BMW M Performance pentru noul BMW M5 La SEMA Show din Las Vegas debutează o gamă completă de accesorii originale BMW M Performance pentru BMW M5. Toate aceste componente din gama de accesorii M Performance au fost dezvoltate folosind experienţa BMW în motorsport şi sunt perfect armonizate cu noul model. Nu numai că subliniază aspectul sportiv şi luxos al sedanului de înaltă performanţă, dar îndeplinesc şi cerinţele funcţionale în ceea ce priveşte aerodinamica, răcirea şi construcţia uşoară. Accesoriile BMW M Perfromance pentru noul BMW M5, disponibile sub formă de accesorii retrofit, vor debuta atunci când automobilul va fi lansat pe piaţă în martie 2018, altele urmând să fie adăugate în gamă în iulie 2018.

FOTO

Componentele suplimentare din gama de accesorii M Performance au fost perfect adaptate pachetului aerodinamic şi oferă accente suplimentare pentru BMW M5. Grila frontale şi elementele laterale, decorative, pentru air breather, cu logoul M, precum şi capacele oglinzilor retrovizoare M Performance sunt realizate din fibră de carbon. Autocolantele M Performance de pe pragurile laterale accentuează elementele laterale, completând optim aspectul sportiv oferit de pachetul aerodinamic.

Tehnologia de ultimă oră din motorsport aduce performanţele BMW M5 pe şosea, garantând în acelaşi timp un comportament superior până la limita automobilului. Datorită unui reglaj şi mai sportiv, noua suspensie BMW M Performance cu arcuri elicoidale, dezvoltată special pentru BMW M5, asigură o ţinută de drum excelentă şi creşte dinamica prin conexiunea mai directă dintre automobil şi şosea. Mai mult, arcurile elicoidale de culoare roşie reprezintă alte detalii vizuale.

Frânele din carbon ceramic garantează caracteristici superioare de frânare. Plăcuţele sport se bazează pe plăcuţele de frână foarte rezistente din motorsport şi oferă avantaje cum ar fi distanţele de frânare mai scurte, reacţia mai bună a frânelor şi rezistenţa termică mai mare. În plus, interpretarea orientată spre curse a distribuţiei forţei de frânare asigură controlul îmbunătăţit al frânei dinamice.

Noul sistem de evacuare sport BMW M Performance, care va fi disponibil exclusiv în SUA şi Canada, garantează o acustică emoţională specifică motorsportului. Amortizorul final este realizat din titan, cu decoraţiuni din fibră de carbon pentru ţeava de eşapament ce sunt disponibile suplimentar. Gestionarea optimizată a gazelor de evacuare cu contrapresiune redusă amplifică acustica motorului V8 TwinTurbo şi subliniază experienţa condusului sportiv.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide