BMW M - 30 de ani de existenţă

Divizia sportivă M de la BMW celebrează în acest an 30 de ani de activitate, perioadă în care 300.000 de modele au purtat, probabil, cea mai celebră siglă din lumea auto.

BMW M - 30 de ani de existenţă BMW M - 30 de ani de existenţă
Primul model de serie produs de divizia M a fost legendarul BMW M1 şi a văzut lumina zilei în 1978.  Primul model, derivat dintr-o limuzină de serie a fost BMW M535i, un adevărat bolid cu 286 CP pentru 1979, anul apariţiei acestei legende. În prezent M este purtat cu mândrie de către majoritatea modelelor din portofoliul BMW, excepţie făcînd SUV-urile şi Seria 1.

Aniversarea de 30 de ani coincide şi cu comemorarea a 300.000 de unităţi vândute. Modelul care reprezintă borna vânzărilor de 300.000 de exemplare este un BMW M3 de culoare alb alpin, livrat unui client din Regensburg Germania. Varianta sportivă a Seriei 3 este de altfel şi cel mai bine vândut model M, în primele 4 luni fiind comercializate 4.000 de exemplare, record absolut pentru bavarezi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.