BMW M celebrează 30 de ani de existenţă prin lansarea M4 Cabrio Edition 30 Jahre - FOTO

Disponibil exclusiv în ...

BMW M celebrează 30 de ani de existenţă prin lansarea M4 Cabrio Edition 30 Jahre - FOTO BMW M celebrează 30 de ani de existenţă prin lansarea M4 Cabrio Edition 30 Jahre - FOTO

BMW M celebrează trei decenii de existenţă dezvăluind noul M4 Convertible Edition 30 Jahre. Acesta va fi produs în doar 300 de exemplare. 

Disponibil exclusiv în culorile Macao Blue sau Mandarin II uni, modelul ediţiei limitate prezintă un exterior unic cu ornamentele BMW Individual High Gloss Shadow Line pe grilă şi orificiile laterale, la care se adaugă şi insignele M4. Maşina are, de asemenea, jante de 20 de inci, care sunt acoperite cu un finisaj mat Orbit Grey.

Stilul unic va fi prezent şi la interior. Aici se remarcă scaunele din piele în două tonuri cu cusături de contrast, covoraşele speciale şi plăci pentru praguri inscripţionate cu “30 Jahre Edition”. Nu în ultimul rând, tapiţeria va avea o insignă numerotată individual.

Maşina vine standard cu pachetul M Competition. Asta înseamnă suspensie Adaptive M şi un motor de 3.0 litri TwinPower Turbo, care dezvoltă 450 CP (331 kW). Modelul are de asemenea un diferenţial Active M şi un sistem de evacuare M Sport.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.