BMW M3 - campanie video

BMW M3 este o adevărată minune a tehnicii, conştienţi de propria bijuterie mecanică, cei de la BMW fac o incursiune în măruntaiele bolidului. Pentru a înţelege munca depusă de echipa de filmare vă oferim making of-ul acestui spot.

Pentru a realiza acest clip, echipa de filmare a conlucrat cu inginerii din Munchen pentru a înţelege cum se produce magia în interiorul propulsorului V8 de 4 litri de pe BMW M3. Prepararea motoarelor pentru apariţia pe sticlă a constat în şlefuirea cilindrilor şi crearea anumitor orificii pentru a perimte introducerea camerelor şi pătrunderea luminii în interior.

Filmarea propriu-zisă a durat efectiv 80 de ore şi s-au folosit camere ultra-rapide capabile să capteze 10.000 de cadre pe secundă. Aspectul cel mai important este că nu s-au folosit efecte computerizate şi acţiunea este cât se poate de naturală.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.