BMW M3 CSL anulat

Deşi se zvonea că versiunea CSL va fi reînviată o dată cu generaţia BMW M3 E92, bavarezii au renunţat la idee şi va trebui să ne mulţumim doar cu "modestul" M3, fără indicativul provenit de la Coupe Sport Lightweight.

BMW M3 CSL anulat BMW M3 CSL anulat

Se zvonea că în vara lui 2009 fanii BMW M3 vor avea motive serioase de a se încolona la uşa dealerilor pentru supremul M3 CSL. Cei de la Bavarian Motor Works ne aduc însă cu picioarele pe pământ, declarând răspicat că visarea s-a terminat şi M3 CSL nu va exista.  Se presupunea că CSL va fi animat de acelaşi motor, dar cu un plus de de 50 CP, totalizând 470 CP.

Pentru a îşi justifica renumele de Coupe Sport Lightweight, cu siguranţă dotările "în plus" precum radioul , sistemul de navigaţie sau chiar şi climatizarea ar fi devenit doar o amintire. Cura de slăbire scheletică ar fi fost desăvârşită prin infuzia de fibră de carbon, regăsită pe capotă, pe plafon, pe panouri laterale şi pe spoilere...adică aproximativ peste tot. Dar nu este loc de sentimentalisme, aceste lucruri nu vor exista!

Vestea proastă pentru puriştii mărcii este că factorii de decizie de la BMW au preferat să îşi acorde tot timpul dezvoltării versiunilor M pentru mastodonţii BMW X5 şi BMW X6. BMW sacrifică astfel trecutul glorios pentru un viitor dictat de tendinţe.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.