BMW M3 CSL spulberă recordul de la Nurburgring

Când auzi de un nou record la Nurburging te gândeşti la o maşină apropiată de 1000 de CP. Dar o astfel de performanţă a fost atinsă de o maşină cu o putere aproape pe jumătate: BMW M3 CSL.

7 minute şi 22,8 secunde, acesta este noul record al circuitului de la Nurburgring, BMW M3 CSLl reuşind să fie mai rapid cu aproape 5 secunde decât deţinătorul precedent al recordului, Pagani Zonda F ClubSport, un model mai puternic şi mai uşor. Asta înseamnă că BMW-ul nu poate fi mai rapid pe linie dreptă însă stă mai bine în curbe.

Supercarul a fost pilotat de suedezul Richard Göransson şi nu a suferit multe modificări faţă de versiunea standard. Este adevărat, are acum o turbină, o cuşcă de protecţie, greutatea a fost redusă şi are alte frâne şi suspensii. Dar în mare maşina a rămas la fel, la exterior putând observa doar câteva mici artificii aerodinamice menite a menţine maşina mai bine pe traiectorie la viteze mari.

Interesant este că maşina este de vânzare, va fi licitată pe bid2aid.com şi va putea fi câştigată pe baza principiului cea mai mică sumă licitată unică ia maşina. Aşadar cu 2 euro te poţi alege cu un adevărat supercar: BMW M3 CSL.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.