BMW M3 GT2 Art Car

Au ajuns la numărul 17, un număr impresionant de opere de artă, dar şi opere tehnice, toate semnate de BMW.

Din 1975, artişti din întreaga lume au transformat modele BMW în opere de artă. O perioadă care a fost cunoscută sub numele de Art Car. În 2010 BMW va alinia pe grila de start de la Le Mans un M3 GT2, dar unul pe care şi-a pus semnătura Jeff Koons. Va fi a 17 creaţie din seria Art Car.

Artistul american de 45 de ani a ales să îmbrace modelul într-un colaj de imagini cu maşini de competiţie puternic colorate. La fel ca şi Roy Lichtenstein, în 1977, Koons va prezenta modelul în 1 iunie 2010 la Centrul Pompidou din Paris.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.