BMW M3 în American Le Mans Series

Producătorul german BMW a prezentat la Salonul Auto de la Chicago, versiunea de curse a modelului M3 care va participa în American Le Mans Series (ALMS).

BMW M3 în American Le Mans Series BMW M3 în American Le Mans Series
Participarea celor de la BMW în American Le Mans Series din sezonul 2009, a fost posibilă datorită colaborării dintre North America, LLC şi Rahal Letterman Racing. Noul model de curse, bazat pe generaţia a patra a lui BMW M3, va fi propulsat de un motor V8 de 4.0 litri ce va dezvolta o putere de 485 CP.

Pentru ar putea fi folosite performanţele sportive ale maşinii la un nivel cât mai ridicat, experţii din Munich s-au concentrat asupra şasiului şi a formei aerodinamice, ajungând să fie reglate special pentru competiţie. Versiunea de curse a lui M3 are acum o dimensiune mai mare şi o greutate mai mică decât modelul de serie, capabilă acum să-şi arate performanţele puterii motorului V8 în cursa de la ALMS.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.