BMW M3 - Rechemare în service

Un defect software prezent la cutia de viteze automată de pe noul M3 obligă BMW să recheme în service peste 2000 de exemplare pentru o reparaţie gratuită.

BMW M3 - Rechemare în service BMW M3 - Rechemare în service

Prima cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj de la BMW, denumită DCT şi introdusă pe ultima generaţie M3, nu a scăpat de bolile copilăriei, având un comportament necorespunzător. Potrivit NHTSA, o problemă la programul ce controlează cutia de viteze poate duce la oprirea motorului, cauzată de o retrogradare multipliă combinată cu frâna de motor în care consumul este zero.

Pentru a rezolva această problemă, BMW va rechema în service începând cu luna aceasta peste 2500 de modele pentru a reprograma gratis software-ul cu probleme.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.