BMW M3 Sedan Facelift

La puţin timp după lansarea faceliftului actualei Seria 3, au apărut pe internet şi primele poze cu modificările aferente versiunii M3 Sedan. Să fie oare oficial?

BMW M3 Sedan Facelift BMW M3 Sedan Facelift

BMW M3 Sedan Dacă ar fi, M3 ar beneficia de cel mai rapid facelift din istorie. Daca nu, comercializarea M3-ului în continuare în paralel cu noul facelift ar putea fi puţin ciudat. Chiar şi aşa, se pare că poza prezentată este doar o prelucrare pe calculator a unei imagini oficiale cu actualul M3. Aşadar, alarmă falsă.

Ca doar BMW nu se apucă să lanseze ca poze oficiale unele prelucrate pe computer pornindu-se de la modele mai vechi. Dar măcar ne putem face o idee despre modul în care ar putea arăta un M3 Sedan Facelift.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.