BMW M3 şi bunicuţa de 107 ani

O bunicuţă şi-a serbat într-un mod inedit cea de-a 107-a aniversare, dând trei ture pe circuitul Brands Hatch pe locul din dreapta al unui BMW M3.

30.03.2009 - UPDATE Video

Vă prezentăm dovada video ce atestă turul de Cartea Recordurilor realizat de străbunică de 107 ani, la bordul unui BMW M3.

26.03.2009

BMW M3 Bătrânica, pe numele ei Dulcibella King-Hall, cu o vârstă mai mult decât respectabilă şi o mare admiratoare de maşinilor, a reuşit la 107 ani să îşi împlinească visul de a merge pe un circuit la bordul unui bolid. În loc de 107 lumânări, organizatorii i-au oferit experienţa de a merge cu 108 mile pe oră pe circuitul britanic.

Având în vedere vârsta înaintată, Dulcibella, născută în 1902, a trebuit să semneze o poliţă de asigurare în valore de 5 milioane de lire, în caz că turul de pistă ar fi avut un final tragic. Încă din tinereţe, doamna King-Hall a nutrit o mare pasiune pentru maşini, în Al doilea Război Mondial lucrând ca pilot de teste pe vehiculele militare, conform Daily Mail.

Cel care i-a fost şofer se numeşte Gary Palmer şi este instructor şef la şcoala de pilotaj de la Brands Hatch. Dulcibella King-Hall a devenit astfel cea mai bătrână persoană care a făcut un tur de pistă pe celebrul circuit.

Sursa: DailyMail.co.uk via BMWBlog

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.