BMW M4 a parcurs circuitul Nürburgring în mai puţin de opt minute!

Era doar o chestiune de timp până când noul coupe sportiv BMW M4 ajungea pe legendarul circuit german Nordschleife. Şi acum că a fost pe acolo, putem să îţi spunem şi timpul pe care l-a scos după parcurgerea celor 20 de kilometri.

BMW M4 a parcurs circuitul Nürburgring în mai puţin de opt minute! BMW M4 a parcurs circuitul Nürburgring în mai puţin de opt minute!

Noul BMW M4 şi-a făcut de cap pe legendarul circuit german Nürburgring, iar rezultatul se ridică la nivelul aşteptărilor. Mai exact, noul coupe nemţesc a reuşit să parcurgă cei 20 de kilometri ai „Iadului verde” în şapte  minute şi 52 de secunde (7:52), scrie BMW Blog.

Bun, şi ce înseamnă asta pentru tine? Păi, înseamnă că noul M4 e mai rapid decât un Mercedes-Benz CLK DTM, un Porsche 911 GT3 din 2003 şi un Ferrari F430.

Da, da, nu mai are V8, dar se pare că se descurcă destul de bine şi fără el

Totodată, mai înseamnă că urmaşul lui M3 E92 nu a reuşit să ţină pasul cu vechiul M3 CSL (care a reuşit un timp de şapte minute şi 50 de secunde).

Potrivit sursei citate, maşina care a alergat pe Nordschleife era echipată cu cutia de viteze automată DCT şi frânele ceramice.

Rapid şi practic. Ce altceva ai putea să mai vrei?

În cazul în care ai uitat, îţi reamintesc că noua pereche BMW M3/BMW M4 a renunţat la propulsorul V8 aspirat natural în favoarea unui motor de 3,0 litri cu şase cilindri în linie ce dezvoltă 431 CP şi 550 Nm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.