BMW M4 Coupe, as în drifturi. La dublu!

Ştim, ştim, câteodată nici nu apuci să pronunţi BMW şi toţi cei din jur se gândesc la drift. Dar cu siguranţă nimeni nu se gândeşte la drift în tandem cu două BMW M4 Coupe.

BMW M4 Coupe, as în drifturi. La dublu! BMW M4 Coupe, as în drifturi. La dublu!

Pentru un asemenea act de măiestrie şi sincronizare la volan, e nevoie de mâini şi picioare iscusite, controlate de o minte ageră. Sau mai simplu, de doi piloţi din DTM - Martin Tomczyk şi Timo Glock.

Modelele BMW M4 Coupe nu mai au nevoie de nicio prezentare. În schimb, au nevoie de un set de anvelope şi mult asfalt, aşezat pe un circuit într-un tipar cât mai sinous. Ceea ce au şi primit, pe circuitul Portimao, din Portugalia.

Ce a ieşit, vedeţi în galeria foto de mai sus.

via GTSpirit

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.