BMW M5

Asta va fi expresia pe faţa celor de la BMW după ce vor lansa versiunea supraalimentată a bolidului M5.

BMW M5 BMW M5
Un M5 ciudat aflat în teste şi surprins de cei de la MSN Cars i-a făcut pe americani să înainteze o teorie interesantă. Chiar dacă modelul putea foarte bine să testeze noua transmisie DSG, americanii afirmă că de fapt bavarezii au ascuns sub capotă o versiunea supraalimentată a V10-ului de 507 CP. Motivul? BMW doreşte să ridice mănuşa aruncată de cei de la Audi cu RS6-le de 580 CP şi să-i lovească astfel încăt să nu se mai ridice de jos.

Evident că într-o industrie atât de competitivă e greu de făcut acest lucru, însă dată fiind puterea de 507 CP a M5-ului standard, o supraalimentare ar putea-o duce uşor în 650 CP. Cel puţin. Au înnebunit producătorii? Nu contează, tot clientul va avea de câştigat. Noi aşteptăm opinia ecologiştilor la aceste escaladări de putere.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.