BMW M5 Edition 35 Years este cel mai puternic M5 din istorie – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 17 mai 2019 Știri auto

BMW M GmbH prezintă o ediţie specială a BMW M5, care are cel mai puternic motor din istoria modelului – 460 kW/625 CP -, dar şi o gamă de dotări atractive de design şi echipare. BMW M5 Edition 35 Years va fi produs într-o serie limitată de 350 de unităţi şi va fi disponibil pe mapamond din iulie 2019.

Punctul de plecare pentru configurarea modelului Edition este oferit de BMW M5 Competition. Punctul central este motorul V8 cu tehnologie M TwinPower Turbo, o putere maximă de 460 kW/625 Cp şi un cuplu maxim de 750 Nm, alături de tehnologia suspensiei configurată distinctiv, sistemul de tracţiune integrală M xDrive şi diferenţialul M activ din transmisia punţii spate.

Experienţa de condus oferită de BMW M5 Competition este definită de acceleraţia puternică, tracţiunea optimă, stabilitatea remarcabilă a călătoriei şi manevrabilitatea care poate fi controlată mereu. Sprintul 0-100 km/h este realizat în 3,3 secunde, iar pragul de 200 km/h este atins după 10,8 secunde.

Exteriorul şi interiorul modelului BMW M5 Edition 35 Years sunt la fel de impresionante ca şi datele de performanţă. Dotările de design M dezvoltate pentru modelul Edition şi dotările BMW Individual oferă automobilului statutul de piesă exclusivă de colecţie. Aspectul atractiv este asigurat în special de finisarea specială BMW Individual în Frozen Dark Grey II metalizat, care are o pigmentare specială.

Nou dezvoltate, jantele M de 20 de ţoli, din aliaj uşor, cu design Y-spoke şi culoare Graphite Grey, au fost create exclusiv pentru modelul Edition. În plus, etrierele sistemului de frânare M Compound disponibil standard sunt finisate în negru lucios. Sistemul de frânare M din carbon ceramic este disponibil opţional, cu etriere finisate în auriu.

Pe lângă scaunele M multifuncţionale şi tapiţeria BMW Individual integrală cu piele Merino de culoare neagră şi cu cusături bej contrastante, interiorul exclusiv este marcat de finisajele decoraţiunilor cu aur anodizat pe structură de aluminium şi carbon – prezentată aici în premieră.

Aceste suprafeţe strălucitoare, fin structurate şi exclusive, se regăsesc în zona panoului de instrumente, decoraţiunile uşilor şi consola centrală. Finisajele pragurilor uşilor, care poartă inscripţia „M5 Edition 35 Jahre”, o gravură laser cu inscripţia „M5 Edition 35 Jahre 1/350” de pe capacul suportului de pahare din consola centrală sunt alte puncte distinctive ale automobilelor Edition.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide