BMW M5 reinterpretează scenariul din Prison Break. VIDEO

BMW M5 primeşte pachetul Competition şi se transformă dintr-un prizonier periculos într-un evadat căutat de oamenii legii. Sună a Prison Break? Noi spunem că da...

BMW M5 reinterpretează scenariul din Prison Break. VIDEO BMW M5 reinterpretează scenariul din Prison Break. VIDEO

Cine crede că BMW M5 nu are destulă stofă de bestie pe patru roţi are acum la îndemână o soluţie prin care îţi poate satisface pretenţiile. BMW oferă kitul Competition Package pentru modelul M5, pachet care vine cu o serie de modificări vizavi de performanţe. 

Puterea motorului V8 de 4,4 litri creşte până la 575 CP, sistemul de frânare primeşte componente ceramice M iar suspensia suferă o serie de ajustări şi duce maşina cu 10 mm mai aproape de asfalt.

Kitul mai propune şi o evacuare sport - de parcă mai era nevoie de aşa ceva, jante M de 20 de inci şi asistenţă hidraulică pentru sistemul de direcţie, pentru un feedback mai bun oferit şoferului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.