BMW M6 modificat

Germanii şi-au îndreptat atenţia spre BMW M6, efectuând câteva modificări la partea tehnică pentru a se conforma criticilor apărute.

BMW M6 modificat BMW M6 modificat

Evident, modificările nu au afectat motorul V10, care este considerat foarte bun, dar noul Competition Package se traduce în special în noua suspensie activă şi garda la sol coborâtă cu 12 mm în faţă şi 10 mm în spate. Iar asta nu e tot. Noi jante şi capota faţă modificată sunt şi ele pe lista noutăţilor la M6, pe lângă iDrve-ul nou şi oglinzile mai mari, care au fost adoptate şi pe gama M5.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.