BMW M7

Deşi noul Seria 7 abia a fost lansat, este posibil să vedem în viitor un vârf de gamă de la divizia de top M?

BMW M7 BMW M7

Imaginea alăturată este una modificată pe calculator pornindu-se de la o poză din comunicatul de presă aferent lansării noii Seria 7, însă ne-ar putea oferi câteva detalii legate de modul în care ar putea arăta un viitor M7. Chiar dacă până acum BMW nu a dat semne că ar vrea să lanseze un M7, am fi fost tentaţi să credem că până la urmă acest lucru se va întâmpla cu noua generaţie.

Însă şansele sunt foarte mici, mai ales că BMW a declarat că deja pregăteşte o versiune de serie a conceptului CS, prezentat anul trecut la Shanghai Auto Show. Şi nu prea ar avea sens ca un viitor M7 să se canibalizeze cu un CS vârf de gamă, nu? Dar nu se ştie niciodată. Doar un set de poze spion sau câteva declaraţii ale oficialilor germani ar putea pune în mişcare din nou moara zvonurilor.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.