BMW Motorrad România dă startul programului de test ride pentru clienţi. Flota de test disponibilă este impresionantă

O gamă fără precedent de motociclete este diposnibilă la dealerii ...

BMW Motorrad România dă startul programului de test ride pentru clienţi. Flota de test disponibilă este impresionantă BMW Motorrad România dă startul programului de test ride pentru clienţi. Flota de test disponibilă este impresionantă

O gamă fără precedent de motociclete este diposnibilă la dealerii BMW Motorrad din ţară şi potenţialii clienţi pot descoperi mai uşor ca niciodată oferta mărcii. Flota de test disponibilă la dealerii BMW Motorrad România acoperă toate segmentele de motociclete şi maxi-scutere din portofoliu (Sport, Tour, Roadster, Heritage, Adventure şi Urban Mobility), respectiv modele cât mai variate din cadrul segmentelor.

De asemenea, vor fi disponibile pentru test ride modele noi precum K 1600 Grand America (debut internaţional la EICMA 2017 în noiembrie şi debut naţional în cadrul SIAB 2018 în martie), F 750 GS şi F 850 GS (imediat după debutul naţional în cadrul SMAEB 2018), dar şi modele deja consacrate în piaţa din România, precum R 1200 GS, R 1200 GS Adventure, R 1200 RT, K 1600 GT/GTL, S 1000 RR, S 1000 XR sau R nineT / R nineT Scrambler.

În total sunt disponibile 46 de motociclete la cei trei dealeri BMW Motorrad din ţară - Automobile Bavaria Otopeni, Grup West Premium Oradea şi APAN Motors Iaşi.

Clienţii interesaţi se pot programa pentru test ride pe un site dedicat.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.