BMW - muzeul istoriei

După doi ani şi jumătate porţile muzeului BMW se vor deschide publicului larg, cele 120 de exponate aşteptând vizitatorii începând cu data de 21.06.2008.

Muzeul, cu o arhitectură circulară şi amplasat în apropierea sediului central BMW, este un omagiu adus tuturor celor care au contribuit la succesul mărcii. Cele 120 de exponate "răspândite" pe o suprafaţă de 5,000 mp, reprezintă întreaga istorie BMW.

Porţile muzeului se vor deschide în data 21.06.2008 la ora 10, avându-l ca maestru de ceremonii pe Dr. Norbert Reithofer, Directorul Consiliului Administrativ de Marketing.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.