BMW, oficial in România

Divizia din Europa Centrală şi de Est a grupului BMW va deschide oficial, la 1 iulie, un birou în România, a anunţat marţi compania.

BMW, oficial in România BMW, oficial in România

Proiectul reprezintă una dintre etapele de dezvoltare a grupului pe piaţa românească, potrivit unui anunţ al BMW Group Central Eastern Europe. Grupul va anunţa deschiderea biroului într-o conferinţă de presă programată săptămâna viitoare.

Automobile Bavaria, importatorul general al mărcilor BMW, Mini şi MAN, precum şi al maşinilor de lux Rolls Royce, a anunţat în luna martie că estimează pentru acest an vânzări de peste 2.000 de autoturisme BMW şi Mini, în creştere cu 15% faţă de totalul consemnat anul trecut pentru cele două mărci. Compania a vândut anul trecut 1.656 autoturisme BMW şi 97 de automobile Mini.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.