BMW Performance Parts

Producătorul german oferă pentru modelele sale de clasă compactă şi medie o serie de accesorii post vânzare menite să crească semnificativ caracterul sportiv.

BMW Performance PartsGama de produse de performanţă a fost prezentată prima oară în toamnă la Tokyo Motorshow, pe modelulu BMW 1 Series Concept tii. Acum orice posesor de Seria 1 sau Seria 3 poate comanda orice accesoriu dorit din cele disponibile începând cu Salonul Auto de la Geneva. Pe partea tehnică sunt disponibile modificări la motor prin adoptarea unei admisii din fibră de carbon ce măreşte sunetul motorului şi îî asigură un flux de aer mai mare sau prin achiziţionarea unui sistem de evacuare mai eficient. Tot la capitolul performanţă putem să amintim de noul sistem de frânare si suspensie, cu etrierii, respectiv arcurile vopsite în galbenul specific BMW Performance, ambele vizualizate prin jantele unice de 18 sau 19 inch.

Exteriorul poate fi schimbat prin noul spoiler faţă şi eleronul spate şi difuzorul din fibră de carbon, în timp ce în interior scaunele scoică acoperite cu piele Alcantara oferă un nivel excepţional de suport lateral. Vedeta din interior este noul volan cu un afisaj din LED-uri în parte superioară ce oferă informaţii despre temperatura lichidului de răcire, acceleraţiile laterale şi punctele ideale de schimbare a vitezelor, toate acestea putând fi derulate la apăsarea unui buton. Pentru reducerea greutăţii sunt disponibile o serie de accesorii din fibră de carbon sau pedale din aluminiu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.