BMW planuri hibride şi pentru Seria 3

BMW intenţionează să ofere alternative hibride pentru toate limuzinele şi confirmă că în viitor şi Seria 3 va deveni hibrid.

BMW planuri hibride şi pentru Seria 3 BMW planuri hibride şi pentru Seria 3

BMW se pregăteşte de o hibridizare în serie, sau mai bine zis a toate limuzinelor de la Seria 3 până la Seria 7. După modele Seria 7 ActiveHybrid şi Seria 5 ActiveHybrid, în viitor şi Seria 3 va avea o versiune care va combina energia electrică cu cea termică. Conform Autocar, acest model nu va fi însă făcut pornind de la preferinţele europenilor, aceştia fiind mai puţin amatori de astfel de modele, ci în special pentru piaţa japoneză, acolo unde acest segment este într-o expansiune fulminantă.

BMW are însă o viziune proprie asupra hibrizilor, una în care sportivitatea este principala trăsătură. La momentul actual, BMW comercializează ActiveHybrid 7, o somptuoasă limuzină care, deşi are 465 CP, se laudă cu un consum mediu de 9,4 litri la 100 km. Ba chiar hibridul se laudă cu performanţe destul de apropiate de cele ale vârfului de gama 760i.

Anul viitor va intra în producţia de serie şi BMW Seria 5 ActiveHybrid, iar tot la capitolul vehicule cu propulsie alternativă în prezent fanii BMW pot alege şi X6 ActiveHybrid. Bavarezii au ca obiectiv reducerea emisiilor cu 25% până în 2020, în plan fiind chiar şi vehicule electrice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.