BMW porneşte revoluţia pe străzi. Dar cu ce maşină?!

BMW s-a hotărât ca în viitorul apropiat să ne surprindă cu ceva nou. Până atunci însă, ne chinuie puternic cu acest video. Aveţi idee despre ce maşină este vorba?

BMW porneşte revoluţia pe străzi. Dar cu ce maşină?! BMW porneşte revoluţia pe străzi. Dar cu ce maşină?!

După mai multe vizionări decât ar fi trebuit să avem ca să ne încadrăm în categoria oamenilor normali la cap, noi încă nu am reuşit să ghicim maşina din clipul teaser cu care BMW s-a decis să chinuie lumea. Dacă titlul îndeplineşte caracterul sugestiv - ar trebui! Măcar atât, nu? - atunci vom fi martori la o apariţie BMW care să stârnească Revoluţia pe stradă

Apropo de revoluţie, aici găseşti test cu revoluţionarul BMW i8.

În timp ce pe fundal se aude un motor turbo (noi am zice că e un patru-în-linie), în cadru apare din când în când ceea ce pare a fi un... BMW i3. Probabil că nu am fi atât de intrigaţi dacă nu am fi fost martori la conferinţele de presă din cadrul lansărilor i3 şi i8, în care oficialii au subliniat că revoluţia „i” nu priveşte sportivitatea, cât mai degrabă soluţiile de mobilitate sustenabilă. Şi nu există nicio urmă de îndoială că nu fix acestea au fost cuvintele lor. 

Va trebui să aşteptăm până pe 4 august pentru a afla despre ce model este vorba. Asta înseamnă cam o zi. Adică minim 24 de ore. Adică 1.440 de minute. Sau 86.400 de secunde. Ca să folosim cu scop timpul rămas, te provocăm la o ghicitoare...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.