BMW prezintă Seria 3 M Sport Package

Autor: Gabriel Grosoiu 18 oct. 2011 Știri auto

După ce săptămâna trecută am asistat cu toţii la premiera noului BMW Seria 3, iar la scurt timp am văzut primele imagini cu BMW ActiveHybrid3, se pare că bavarezii sunt hotărâţi să-şi facă toate temele. Astfel, BMW ne prezintă primele imagini şi detalii referitoare la noua Serie 3 cu opţiunea M Sport Package, care ne face să ne simţim mai aproape de viitorul BMW M3.

M Sport Package este nivelul de echipare dedicat celor pe care Modern şi Luxury nu-i tentează deloc, iar nivelul de echipare Sport le este complet insuficent. Pachetul Sport M oferă jante de 18 inchi în standard şi de 19, ca opţiune, suspensie M Sport, dar şi ornamente ale caroseriei vopsite în negru glosss.

Frânele M Sport, disponibile opţional, vin cu etriere vopsite în albastrul tipic unui BMW M adevărat, gândite să facă un cuplu ideal cu vopseaua Estoril Blue, disponibilă opţional pentru caroserie.Interiorul nu este nici el mai prejos. Scaunele sport tapiţate în Alcantara vor asigura ambianţa optimă, iar schimbătorul de viteze M Shortshifter, disponibil pentru transmisia manuală, se va ocupa de performanţă.

De asemenea, volanul din piele şi pragurile maşinii poartă logoul M, cât mai la vedere, iar bordul este decorat cu inserţii Aluminium Hexagon, precum şi cu ornamente de culoarea exteriorului. Aşadar, pentru cei care nu mai au răbdare până la o nouă generaţie de BMW M3, proaspătul Seria 3 are la îndemână consolarea perfectă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide