BMW recheamă sute de mii de maşini în service

Autor: Mediafax 11 mai 2018 Știri auto
BMW recheamă sute de mii de maşini în service

Compania BMW a anunţat, miercuri, decizia de chemare în service a peste 310.000 de vehicule înmatriculate în Marea Britanie, din cauza unei defecţiuni la sistemul electric care poate provoca oprirea motoarelor.

La sfârşitul anului trecut, BMW a chemat în service 36.410 de maşini cu motoare pe benzină.

Acum, compania auto germană a decis chemarea în service a încă 312.000 de maşini înmatriculate în Marea Britanie: BMW seria 1, seria 3, Z4 şi X1, atât cu propulsie pe benzină, cât şi diesel, modele fabricate în perioada martie 2007 – august 2011, relatează BBC.

În decembrie 2016, şoferul unui autoturism Ford Fiesta a murit după ce a lovit un copac pentru a evita un autoturism BMW al cărui motor se oprise brusc în zona Guildford (Surrey). Motorul se oprise din cauza unei probleme electrice, iar lămpile de frânare nu s-au aprins din cauza opririi motorului, într-o noapte, pe o şosea pe care nu erau stâlpi de iluminat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide