BMW - Resoftare dubioasă

Mulţi posesori ai motorului de 3.0 litri bi-turbo benzină s-au plâns că după o resoftare realizată la dealerii BMW a apărut o întârziere în funcţionarea turbinei.

BMW - Resoftare dubioasă BMW - Resoftare dubioasă

Motorul N54, votat şi propulsorul anului, este unul dintre cele mai apreciate de pe piaţă, însă de curând a fost supus unor rechemări în service ce au constat în o modificare a softului de management al înjecţiei. După această operaţiune, posesorii de BMW de pe forumul e90post.com s-au plâns de apariţia lag-ului în funcţionarea turbinei, de un zgomot mai mare al evacuării şi un consum şi el crescut.

Oficialii BMW au negat acest lucru şi au invitat acuzatorii să vină cu niste dovezi clare reprezentate de teste pe dino sau valori citite din softul de injecţiei pe un model fără resoftare şi unul cu aceasta operaţie efectuată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.