BMW revine în DTM începând cu sezonul 2012

BMW a anunţat că din 2012 la startul acestei competiţii vor exista şi 6 modele bavareze. Vor exista trei echipe, fiecare dintre ele având la dispoziţie câte două exemplare BMW M3 DTM.

BMW revine în DTM începând cu sezonul 2012 BMW revine în DTM începând cu sezonul 2012

Campionatul german de turisme începe să revină la gloria din trecut. Pentru ceva ani vedete au fost doar Audi şi Mercedes în această competiţie, cu rare implicări din partea Opel. BMW Motorsport a ales ca parteneri pentru revenirea în DTM două echipe alături de care a cunoscut succese frumoase, este vorba despre BMW Team RBM şi BMW Team Schnitzer. În acelaşi timp echipa Schnitzer va înscrie la startul competiţiilor de anduranţă din Europa şi Asia, pentru BMW Motorsport, două modele BMW M3 GT.

În timp ce echipa RBM este implicată în proiectul BMW pentru dezvoltarea modelelor de competiţie de client - BMW 320 TC şi BMW Z4 GT3. A treia echipă - Reinhold Motersport GmbH, deşi relativ nouă este formată din oameni cu o vastă experienţă în motorsport. Deja modelul de competiţie se află într-un proces intens de dezvoltare de câteva luni la Munchen. Pentru un spectacol total in DTM mai aşteptăm revenirea Alfa Romeo, Opel şi Ford.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.