BMW Sauber F1 Child Seat

Atraşi de posibilitatea câştigării unui ban în plus, producătorii de maşini şi-au lărgit paleta de accesorii pentru a se adapta cât mai bine cerinţelor clienţilor.

BMW Sauber F1 Child Seat BMW Sauber F1 Child Seat

Posesorii de BMW sunt oameni cu o potenţă financiară semnificativă, o consecinţă directă a unui intelect dezvoltat. Asta cel puţin peste hotare. Iar aceştia ştiu ca protecţia copiilor este necesară la orice drum cu maşina. BMW a pregătit clienţilor grijulii un model de scaun de copil destinat grupelor de greutate II şi III, ce se traduce printr-o gamă de mase între 15 şi 36 de kilograme sau una de vârstă cuprinsă aproximativ între 3,5 şi 12 ani.

Pe lângă designul foarte atragător şi o calitate a fabricaţiei care să se potrivească cu aceea regăsită în interiorul automobiluui, scaunul are şi un sistem complex de reglaj care îi permite acestuia să crească odată cu puradelul din el. Unde termenul "puradel" poate fi interpretat în ambele sensuri, după cum crede fiecare. BMW nu este însă singurul producător care se gândeşte la securitatea micuţilor pasageri, Honda având la vânzare încă de la începutul anului în Japonia un scaun destinat versiunii sedan a modelului Civic la un preţ de 273 de euro.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.