BMW Sauber - show cu probleme

După vizionarea acestui clip video putem afirma că nici piloţii de Formula 1 nu sunt cei mai buni şoferi, asta doar după câteva exerciţii demonstrative de făcut cerculeţe.

Spectacolul oferit de pilotul Sauber BMW, aflat la volanul unei maşini de câteva sute de cai putere, nu a rănit pe nimeni, deşi totul s-a întâmplat doar la câţiva metri depărtare de publicul numeros. Credem că, pe lângă "nasul" maşinii, a mai avut de suferit şi orgoliul personal al pilotului...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.