BMW se pregăteşte să recheme 342.000 de maşini diesel în Europa. Ce modele sunt afectate

BMW se pregăteşte să recheme în Europa 324.000 de autoturisme cu motorizări diesel pentru a remedia o posibilă defecţiune tehnică care a provocat incendii în compartimentul motor în Coreea de Sud, informează ziarul german Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).

BMW se pregăteşte să recheme 342.000 de maşini diesel în Europa. Ce modele sunt afectate BMW se pregăteşte să recheme 342.000 de maşini diesel în Europa. Ce modele sunt afectate

BMW se pregăteşte să recheme în Europa 324.000 de autoturisme cu motorizări diesel pentru a remedia o posibilă defecţiune tehnică care a provocat incendii în compartimentul motor în Coreea de Sud, informează ziarul german Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), citat de Reuters.

O posibilă problemă cu modulul EGR (gas recirculation module) din anumite autoturisme BMW cu motoare diesel a provocat 27 de incendii în Coreea de Sud în 2018.

BMW a rechemat 106.000 de autovehicule în această ţară şi a prezentat scuze clienţilor.

Compania extinde acum campania de rechemare în Europa. Doar în Germania vor fi verificate 96.300 de autoturisme BMW cu motorizări diesel pentru a le fi înlocuit modulul EGR, dacă prezintă probleme.

Potrivit Fleet Europe, rechemarea ar putea începe în câteva zile şi va include modelele Seria 3, Seria 4, Seria 5, X3, X4 şi X5 cu motoare în 4 cilindri construite între aprilie 2015 şi septembrie 2016, precum şi modelele Seria 6, Serie 7, X5 şi X6 cu motoare cu şase cilindri fabricate între iulie 2012 şi iunie 2015.

Grupul BMW încă nu a prezentat un punct de vedere privind această problemă.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.