BMW Seria 1 M Coupe - exclusivitate dusă la limită

Conform oficialilor din America, BMW va produce Seria 1 M Coupe doar un an pentru a păstra brandul M la un nivel ridicat de exclusivitate.

BMW Seria 1 M Coupe - exclusivitate dusă la limită BMW Seria 1 M Coupe - exclusivitate dusă la limită

Chiar dacă divizia M a început să construiască maşini super-speciale şi rapide pentru toate gamele, BMW este conştient de faptul că brand-ul trebuie sa fie păstrat cât mai exclusivist. Cu toate acestea, este foarte surprinzător faptul că BMW va opri producţia celui mai mic M în luna decembrie a acestui an. Cel mai mic M este şi cel mai accesibil iar acest lucru înseamnă o rotunjire frumoasă a veniturilor. Pe de altă parte, acest 1 M este considerat de foarte mulţi a fi cel mai performant model al gamei, cel puţin din punct de vedere al manevrabilităţii şi spiritului său vulcanic foarte apropiat de cel al M-urilor de acum 20 de ani.

Astfel, dacă BMW va produce această maşină doar un an de zile ea va deveni piesă de colecţie, îşi va păstra preţul şi acest lucru va contribui la întărirea brandului M în faţa clienţilor dar şi a concurenţei. Seria 1 M Coupe va deveni o maşină cult în toată regula.

Mai există desigur şi teoria conform căreia vânzările Seriei 1 M sunt atât de slabe încât producerea sa pentru mai mult de un an ar însemna probleme financiare pentru grupul M. Chiar şi aşa însă, puţine Seria 1 M pe străzi înseamnă tot exclusivitate şi creşterea forţei brandului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.