BMW Seria 3 Facelift?

Marca bavareză pregăteşte deja pentru actuala generaţie Seria 3 un facelift, care va fi prezentat cel mai probabil la Salonul Auto de la Paris din toamnă.

BMW Seria 3 Facelift? BMW Seria 3 Facelift?

Cei de la BimmerFile.com afirmă că au făcut rost de un set de poze scanate direct de pe o broşura de prezentare a noului Seria 3 Facelift. Precum se poate vedea, majoritatea modificărilor observate în pozele spion de până acum se regăsesc şi pe modelul final. Se poate să avem în faţă totuşi un set de poze foarte bine modificate pe calculator, existenţa unei broşuri oficiale cu atâta timp înaintea lansării oficiale fiind cel puţin suspectă.

Dar mai sunt puţine luni până la Mondialul de la Paris, unde vom afla exact cum va arata noul Seria 3 şi dacă va fi aşa de controversat ca noul Seria 7.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.