BMW Seria 3 împlineşte 40 de ani de existenţă [VIDEO]

Cel mai vândut model premium din lume a atins frumoasa vârstă de 40 de ani. E timpul pentru o dedicaţie video plină de emoţie.

BMW Seria 3 împlineşte 40 de ani de existenţă [VIDEO] BMW Seria 3 împlineşte 40 de ani de existenţă [VIDEO]

Au trecut deja patru decenii de la debutul primei generaţii BMW Seria 3, la Salonul Auto de la Frankfurt 1975. În toţi aceşti 40 de ani, Seria 3 a reuşit să se adapteze pieţei astfel încât să fie unul dintre cele mai dorite modele din lume. Iar vânzările nu fac decât să ateste succesul Seriei 3 de-a lungul timpului - circa 14 milioane de unităţi vândute.

Şi nu doar de simţ al adaptării a dat dovadă BMW Seria 3, ci şi de licăriri de inovaţie. Interioarele gamei BMW reflectă, printr-ul element distinctiv, prima generaţie Seria 3 - ne referim la consola centrală orientată uşor către şofer. În 1977, Seria 3 a fost prima maşină în segmentul său care să ofere motorizare cu şase cilindri în linie - motorul I6, folosit în locul V6-ului, fiind o altă semnătură BMW. De-a lungul generaţiilor, pe lista de inovaţii şi-au făut loc şi sistemul de injecţie revoluţionar, sistemele de management al motorului, motoare diesel sportive etc.

Sunt multe lucruri pentru care Seria 3 ar putea fi lăudat - de exemplu, după 40 de ani, rămâne cel mai sportiv model din segmentul său - însă nicio satisfacţie nu este mai mare decât cea a povestirilor rostite de către proprietari.

Continuând pe firul emoţiilor, ţinem să te întrebăm asta: Cu care generaţie BMW Seria 3 ai vrea să îmbătrâneşti?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.