BMW Seria 3 se lansează pe 2 octombrie. Imagini de pe linia de asamblare - VIDEO

Noul BMW Seria 3 Sedan va avea premiera în curând, la Mondial de l'Automobile 2018 de la Paris

BMW Seria 3 se lansează pe 2 octombrie. Imagini de pe linia de asamblare - VIDEO BMW Seria 3 se lansează pe 2 octombrie. Imagini de pe linia de asamblare - VIDEO

Noul BMW Seria 3 Sedan va avea premiera la Mondial de l'Automobile 2018 de la Paris. Cea mai de succes gamă de modele a constructorului german a ajuns la a şaptea generaţie. Noul model va avea debutul global alături de o serie de premiere mondiale în cadrul conferinţei de presă ce va avea loc marţi, 2 octombrie 2018. 

În aceeaşi zi vor fi prezentate elementele definitorii ale noului BMW Seria 3: design, inovaţii tehnologice, echipamente şi soluţii de conectivitate.

VIDEO

Preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG, Harald Krüger, şi membri ai Consiliului de Administraţie Board - Pieter Nota (vânzări şi brand BMW), Klaus Fröhlich (dezvoltare) şi Dr. Nicolas Peter (finanţe) - precum şi o serie de specialişti din diferite departamente de dezvoltare vor fi disponibili pentru discuţii detaliate despre noul BMW Seria 3 Sedan sub sloganul "Get Together - Get Your Story".

De asemenea, Mondial de l'Automobile 2018 este gazda premierelor de salon pentru noile BMW Z4 şi BMW Seria 8 Coupé şi a premierei mondiale a celei de-a patra generaţii BMW X5 şi a noului BMW M5 Competition.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.