BMW Seria 5 Hatchback

Noua generaţie Seria 5 va avea un portbagaj cu dublă deschidere, asemănător celui adoptat de vârful de gamă Skoda.

BMW Seria 5 Hatchback BMW Seria 5 Hatchback
Soluţia tehnică oferită de Skoda, cu un portbagaj ce în funcţie de modul în care este deschis transformă maşina din sedan în hatchback, a primit numeroase aprecieri. De aceea ne aşteptăm ca soluţia să fie implementată de mulţi producători. Dintre aceştia primii se pare ca vor fi germanii de la BMW, care vor dota noul Seria 5 cu această inovaţie.

Deşi actuala generaţie nu are probleme referitoare la capacitatea portbagajului, de 520 de litri, un eventual hatch ar mări volumul total la 80 de litri, aproape cât un X5. Bancheta spate rabatabilă va permite posesorilor să transporte obiecte mai mari, care pînă acum nu aveau loc din cauza spaţiului mic de acces.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.