BMW Seria 5 - next generation

În loc să fie mai preocupaţi de mărcile naţionale, cei de la AMS Suedia şi-au băgat nasul în planurile BMW, privitor la urmaşul Seriei 5.

BMW Seria 5 - next generation BMW Seria 5 - next generation
Probabil întărâtaţi de zvonul preluării Volvo de către BMW, cei de la automotorsport Suedia au realizat pe calculator primele imagini din care reiese cum va arăta cel mai probabil viitoarea Serie 5, berlina de clasă mare a bavarezilor.

Prevăzută pentru lansare cel mai devreme începând cu 2010, Seria 5 va adopta un design mai puţin extravagant decât actualul model, însă îşi va păstra caracteristicile de bază, fluiditatea şi agresivitatea. Designul se bazează pe stilul "flame surface" şi preia multe elemente de la actualul Seria 3 Coupe. Pachetul tehnologic va fi, de asemenea, avangardist, Seria 5 urmând a beneficia de câteva delicatese tehnologice, precum şi de propulsie hibridă, "a must" al celui de-al doilea deceniu din mileniul trei. Nu vor lipsi sistemul iDrive şi tracţiunea integrală inteligentă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.