BMW Seria 5 răsturnat în Bucureşti

Românii au intrat în lumea bună a automobilismului, nu doar prin prisma maşinilor care le conduc ci şi ale super accidentelor pe care le fac. Ultima dovadă, acest BMW Seria 5 cu pachet M răsturnat în mijlocul Capitalei.

BMW Seria 5 răsturnat în Bucureşti BMW Seria 5 răsturnat în Bucureşti

BMW Seria 5 este o maşină foarte capabilă...de accidente spectaculoase, dacă pică pe mâna cui nu trebuie. Acest accident, având în prim plan un BMW Seria 5 nou-nouţ, cu pachet M, s-a întâmplat în centrul Bucureştiului şi a ajuns pe unul dintre cele ai importante site-uri cu accidente cu supercaruri, wreckedexotics.com, în compania altor incidente nefericite cu maşini de sute de mii de euro.

La baza acestui accident a stat carosabilul ud şi viteza neadaptată, ceea ce a condus un plonjon spectaculos în mijlocul fântânilor arteziene de la Piaţa Unirii din Bucureşti.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.